Начин на приготвяне
Варете гъбите в подсолена вода 10 мин, после ги отцедете и ги смелете в блендер или месомелачка.
В тиган сгорещете 2 с.л. олио и пържете настъргания лук 3 мин., сипете гъбите и пържете още 5 мин.
Добавете кетчупа, наситнения магданоз, сол и черен пипер на вкус, задушавайте 5 мин. и оставете получената плънка да изстине, след което я поръсете с 1 с.л. брашно и я разбъркайте.
Филетата посолете и всяко разрежете с нож през средата, без да стигате до края.
Поставете филетата върху кухненска дъска с разрязаната част нагоре и напълнете всяко с резен шунка и част от плънката, после захлупете едната половина върху другата и ги скрепете с клечки за зъби.
Оваляйте филетата в разбитото яйце, после в останалото брашно, пак в яйцето и накрая в галетата и ги изпържете в останалото олио по 7 мин. от всяка страна.
Похлупете тигана и гответе ястието кордон блю на тих огън още 7 мин.