Телешки шницел с мандарини

24/01/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо306
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме макароните и ги прецеждаме в гевгир.

Попарваме мандарините с гореща вода, обелваме корите и ги нарязваме на тънки лентички, а плодовете разделяме на парченца.

Посипваме с пипер и кориандър шницелите, изпържваме ги в масло, посоляваме и оставяме на топло.

В получения при пърженето сос добавяме бульона и сметаната, разбъркваме и оставяме да заври.

Добавяме мандарините и задушаваме на слаб огън 2 минути.

Поднасяме шницелите с макарони, предварително залети с готовия сос.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар