Телешки шницел с мандарини

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
590
959
510
24/01/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо314
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Шницели

Начин на приготвяне

Сваряваме макароните и ги прецеждаме в гевгир.

Попарваме мандарините с гореща вода, обелваме корите и ги нарязваме на тънки лентички, а плодовете разделяме на парченца.

Посипваме с пипер и кориандър шницелите, изпържваме ги в масло, посоляваме и оставяме на топло.

В получения при пърженето сос добавяме бульона и сметаната, разбъркваме и оставяме да заври.

Добавяме мандарините и задушаваме на слаб огън 2 минути.

Поднасяме шницелите с макарони, предварително залети с готовия сос.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар