Начин на приготвяне
Сваряваме картофите, морковите и яйцата и след като изстинат ги почистваме.
Настъргваме на ситно ренде картофите, морковите, белтъците, жълтъците и кашкавала в отделни купички. В чинията за сервиране сипваме рибената консерва и я намачкваме с вилица, разпределяме по цялото дъно.
Намазваме с малко майонеза, отгоре слагаме белтъците и пак намазваме с майонеза, следват морковите и пак майонеза.
Нарязваме лука на ситно и го заливаме с вряла вода за 5-10 минути и го нареждаме върху морковите. Следват картофите, които леко посоляваме и намазваме с майонеза.
Последователно редим кашкавала, жълтъците и копъра, без да мажем с майонеза. Оставяме в хладилник за 2 часа и сервираме.