Салата Мимоза с рибена консерва

24/03/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо697
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме картофите, морковите и яйцата и след като изстинат ги почистваме.

Настъргваме на ситно ренде картофите, морковите, белтъците, жълтъците и кашкавала в отделни купички. В чинията за сервиране сипваме рибената консерва и я намачкваме с вилица, разпределяме по цялото дъно.

Намазваме с малко майонеза, отгоре слагаме белтъците и пак намазваме с майонеза, следват морковите и пак майонеза.

Нарязваме лука на ситно и го заливаме с вряла вода за 5-10 минути и го нареждаме върху морковите. Следват картофите, които леко посоляваме и намазваме с майонеза.

Последователно редим кашкавала, жълтъците и копъра, без да мажем с майонеза. Оставяме в хладилник за 2 часа и сервираме.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар