Бразилски пудинг с бял хляб и смокини

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
229
27
220
20/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо382
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разделят на белтъци и жълтъци. Жълтъците се разбиват със захарта. Маслото се разтопява и се добавя към жълтъците.

Хлябът се накисва в млякото и се добавя заедно с млякото към жълтъците. Смокините се нарязват на много ситно и се добавят към сместа.

Белтъците се разбиват на сняг и се добавят внимателно към сместа. Във форма за пудинг, намазана с олио, се поръсва галетата.

Излива се сместа и се вари 2 часа на водна баня.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар