Миш маш

тинтин
Новак
27
625
2k
10/10/2011
"Традиционно българско ястие, което задължително трябва да поднесете с топъл хляб с хрупкава коричка!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
31 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 965
  • Преглеждания за месеца708
  • Преглеждания за седмицата67
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена31

Необходими Съставки

* мерки и количества
Миш Маш

Начин на приготвяне

В олиото задушаваме нарязаният наситно лук, прибавяме нарязания печен пипер, сол и накрая настърганите домати.

Задушаваме, докато сосът се сгъсти. Слагаме натрошеното сирене, разбитите яйца, черния пипер и нарязания магданоз.

Разбъркваме до стягане на яйцата.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 12
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Блудника.
Блудника.
14.09.2012 17:26
Е по99о-убаво от нашенското си нема.
0
1