Панирани миди с бира

13/01/2016
"Мезе за приятели - най-вкусното допълнение към бирата, която пийваме под сянката на морето "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо15 016
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме 200 мл вода и в нея сипваме мидите.

Варим 3 минути и ги прецеждаме.

От брашното, жълтъците и бирата правим гъста каша, в която овалваме мидите.

Панираме ги в маслото и ги сервираме със сос тартар.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар