Панирани миди с бира

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
550
959
473
13/01/2016
"Мезе за приятели - най-вкусното допълнение към бирата, която пийваме под сянката на морето "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 089
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме 200 мл вода и в нея сипваме мидите.

Варим 3 минути и ги прецеждаме.

От брашното, жълтъците и бирата правим гъста каша, в която овалваме мидите.

Панираме ги в маслото и ги сервираме със сос тартар.

Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
9.99 лв.
Виж ››

Хубавата дъска за рязане е ваш верен помощник и в приготвянето, и в сервирането на едно ястие. Освен да обработвате продуктите на нея, можете и да сервирате готовите мезета и разядки на своите гости. Пластмасовата дъска за рязане се предлага в стилен дизайн в черен цвят.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар