Панирани свински сърца

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър109181497
06/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 696
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински сърца - 1.2 кг
  • галета - 1 к.ч.
  • царевично брашно - 1 к.ч.
  • яйца - 2 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • червен пипер
  • дафинов лист
  • лимонов сок
  • масло - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените сърца се варят малко повече от час във вода, подправена с изброените подправки. След това се вадят и от тях се премахва всичко излишно. Нарязват се на филии.

Всяка филия се потапя последователно в брашно, яйце и галета. Изпържва се в мазнина.

Готовите свински сърца се събират с решетъчна лъжица и се поднасят като мезе за бирата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар