Панирани свински сърца

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
126
652
125
75
Панирани свински сърца
06/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4

Необходими Продукти

  • свински сърца - 1.2 кг
  • галета - 1 к.ч.
  • царевично брашно - 1 к.ч.
  • яйца - 2 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • червен пипер
  • дафинов лист
  • лимонов сок
  • масло - за пържене
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Почистените сърца се варят малко повече от час във вода, подправена с изброените подправки. След това се вадят и от тях се премахва всичко излишно. Нарязват се на филии.

Всяка филия се потапя последователно в брашно, яйце и галета. Изпържва се в мазнина.

Готовите свински сърца се събират с решетъчна лъжица и се поднасят като мезе за бирата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: