Бутерки с праз

08/11/2015
Криси Черникова
отКриси ЧерниковаНовак12141012
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 205
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се почиства и нарязва на ситно. Задушава се в мазнина и се отдръпва от котлона. При него се чукват яйцата и се добавят изварата и подправките. Всичко се разбърква, за да се получи еднородна плънка.

Бутер тестото се разстила върху набрашнена повърхност и се реже на квадрати. Във всеки от тях се слага по малко от плънката и се прегъва на две, за да се слепи. Получават се триъгълници или правоъгълници.

Те се нареждат в набрашнена и намазнена тава. Намазват се с жълтък и се пекат във фурна 15-20 минути на 180 градуса.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар