Начин на приготвяне
Смесваме крема сиренето с ванилията.
Разгъваме бутертестото и го намазваме с крема сиренето. Поръсваме равномерно със захарта и канелата и поливаме с карамелен топинг. Разрязваме тестото на 4 правоъгълника.
В края на всеки правоъгълник поставяме по 1 банан и навиваме на бутер руло, като в краищата леко подгъваме навътре.
Подреждаме рулата в тефлонова тавичка и ги намазваме с разбит жълтък. Можем да ги наредим едно до друго и да се получи цял бутер сладкиш или на разстояние и така да имаме няколко отделни бутерки.
Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса около 25 минути, или до златисто.
Поръсваме готовите бутер сладкиши с банани с пудра захар и сервираме.