Пилешки сърчица по ловджийски

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
321
50
816
05/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене65 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 991
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сърцата се измиват и се пускат за 5-10 минути във вряща вода. След това се изваждат и се оставят да се отцедят от течността. В касерола се загрява мазнина и се задушава първо нарязаният лук, а после чесънът и наситнените гъби.

Добавят се сърцата, за да се позапържат и те. Включват се още виното и доматите. Ястието се оставя да къкри под похлупак няколко минути, докато продуктите се сготвят добре.

Накрая се добавят подправките и гозбата се оставя ври този път без похлупак.

Бърка се, за да не загори и когато сосът, се посгъсти, се отдръпва от котлона. По желание яденето може да се сервира към топка варен ориз или друга постна гарнитура.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар