Печена ципура с вино

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
21/12/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 030
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган загряваме маслото и леко задушаваме лука до омекване. Прибавяме нарязаните моркови, магданоз и чесън - задушаваме за 5 мин.

Добавяме виното и оставаме да ври още 5 мин. Слагаме кориандъра, солта и пипера.

Изчистената риба поставяне в тава, покриваме със задушените зеленчуци.

Покриваме с фолио и печем 45 мин. в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар