Печен Паламуд

27/10/2015
Елмира
отЕлмираНовак
"Печен паламуд със сушени домати - думи нямаме да опишем вкуса и аромата на това ястие "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 402
  • Преглеждания за месеца413
  • Преглеждания за седмицата164
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сушените домати се заливат с вряла вода и се оставят да се изкиснат 2 часа.

Рибата се разпорва откъм корема и се почиства от вътрешностите. Измива се на течаща вода и се нарязва на порции.

Слага се в намазнена тавичка и около нея се подреждат нарязаният лук, маслините и изкиснатите домати.

Всичко се полива с виното и ястието се наръсва с подправки. Паламудът се пече 30-40 минути в умерена фурна.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Мима Йорданова Христова
Снимката не отговаря на споделената рецепта!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв