Печен Паламуд

Fat BertaFat Berta
Джедай
355615502k
Печен Паламуд1 / 2
27/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Печен паламуд със сушени домати - думи нямаме да опишем вкуса и аромата на това ястие"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сушените домати се заливат с вряла вода и се оставят да се изкиснат 2 часа.

Рибата се разпорва откъм корема и се почиства от вътрешностите. Измива се на течаща вода и се нарязва на порции.

Слага се в намазнена тавичка и около нея се подреждат нарязаният лук, маслините и изкиснатите домати.

Всичко се полива с виното и ястието се наръсва с подправки. Паламудът се пече 30-40 минути в умерена фурна.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: