Патешки езичета

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
291
50
810
18/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 604
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа налейте сока от изстисканите лаймове. Прибавете виното, позатопления мед, сусамовото олио и п/undefined одправките. Измийте патешките езичета и ги оставете да се отцедят от водата.

Поставете ги в купата с маринатата и разбъркайте, за да поемат от подправките. Нека престоят в маринатата 40 минути.

След това в тиган сгорещете масло и запържете езичетата. Щом станат готови, ги извадете с решетъчна лъжица и сервирайте.

Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
9.99 лв.
Виж ››

Хубавата дъска за рязане е ваш верен помощник и в приготвянето, и в сервирането на едно ястие. Освен да обработвате продуктите на нея, можете и да сервирате готовите мезета и разядки на своите гости. Пластмасовата дъска за рязане се предлага в стилен дизайн в черен цвят.

Рейтинг

5 0
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар