Аканж - френски бисквити с коняк

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
228
27
220
28/12/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо753
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Жълтъците се разбиват, добавя се солта и конякът и се разбъркват. Добавя се брашното и се замесва тесто.

Накъсва се на парчета, всяко от които тежи около 50 грама.

Всяко парченце се разточва на кръг с дебелина 2 милиметра.

Правят се разрези на 2 места във всяко кръгче и се пържи в загрято масло до златисто.

Вадят се от мазнината, отцеждат се и се поръсват с пудра захар.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар