Телешки дроб с балсамов оцет и бяло вино

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
871
58
14540
12/09/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо588
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете брашното със салвията, сол и черен пипер. Оваляйте черния дроб. Загрейте 2 с.л. от зехтина и половината масло и изпържете лука. Извадете го.

Загрейте оставащия зехтина и маслото, добавете дроба и го изпържете за 2-3 минути от всяка страна. Прехвърлете в чиния.

Сипете виното и оцета в тигана, разбъркайте и върнете отново лука и захарта, загрейте и сипете соса върху дроба.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар