Телешки дроб с балсамов оцет и бяло вино

12/09/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715813790
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо557
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете брашното със салвията, сол и черен пипер. Оваляйте черния дроб. Загрейте 2 с.л. от зехтина и половината масло и изпържете лука. Извадете го.

Загрейте оставащия зехтина и маслото, добавете дроба и го изпържете за 2-3 минути от всяка страна. Прехвърлете в чиния.

Сипете виното и оцета в тигана, разбъркайте и върнете отново лука и захарта, загрейте и сипете соса върху дроба. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар