Агнешко бутче с шафран

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
308
288
11/09/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 218
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете няколко разреза по бутчето и сложете в тях чесна. Смесете зехтина, лимоновия сок, разтворения в топла вода шафран и подправките в купа.

Намажете бутчето с тази смес и оставете да се маринова за 2 часа.

Загрейте фурната на 180 градуса. Обелете и нарежете картофите и лука.

Сложете ги в тава, прибавете бутчето и запечете за 2 часа.

Рейтинг

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар