Агнешко бутче с шафран

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
438
374
11/09/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 244
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печено Агнешко

Начин на приготвяне

Направете няколко разреза по бутчето и сложете в тях чесна. Смесете зехтина, лимоновия сок, разтворения в топла вода шафран и подправките в купа.

Намажете бутчето с тази смес и оставете да се маринова за 2 часа.

Загрейте фурната на 180 градуса. Обелете и нарежете картофите и лука.

Сложете ги в тава, прибавете бутчето и запечете за 2 часа.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар