Начин на приготвяне
Яйцата се разделят на жълтъци и белтъци. Жълтъците се разбиват със захарта. Белтъците се разбиват на сняг.
Шоколадът се начупва и се разтопява на водна баня. В топлия шоколад се добавя омекналото масло. Разбърква се и се сваля от котлона.
Топлата смес се добавя в разбитите жълтъци при непрекъснато бъркане. Една супена лъжица от брашното се оставя настрана, останалото се смесва с индийското орехче и канелата.
Брашното се добавя в шоколадовата смес. Разбърква се добре.
Касисът се измива, отцежда се и се смесва с останалото брашно. Добавя се към тестото и внимателно се разбърква. Накрая се добавят разбитите белтъци. В тава, постлана с хартия за печене, се излива тестото и се пече 40 минути на 180 градуса.