Ezine.bg»Рецепти»Напитки»Прасковен слаш с лед

Прасковен слаш с лед

Марина НордМарина Норд
Новак
1k48627
Прасковен слаш с лед2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • праскови - 4 бр.
  • йогурт - 300 г
  • мед - 2 ч.л.
  • лед - 20 кубчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прасковите се заливат с гореща вода и се оставят за 5 минути. Кората на плодовете се обелва и те се разрязват на половинки.

Костилките се отстраняват и всяка половинка праскова се реже на две. Четвъртинките праскови се оставят във фризера за 2 часа.

След това се вадят и се пасират заедно с йогурта.

При непрекъснато пасиране се добавя медът и ледът. Разпределя се в чаши и се сервира веднага.

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: