Спаначена салата с крутони от полента

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
309
288
14/07/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо455
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Запечете нарязаните лук и полента в намазнена тава за 25 минути.

Оставете да се охладят. Междувременно направете дресинга, като за целта смесите продуктите за него.

Наредете почистените листа спанак в купа за сервиране, нарежете авокадото, поръсете го с лимоновия сок и го сложете отгоре, добавете лука, нарязаните ягодки и полентата.

Сипете дресинга отгоре, разбъркайте и поднесете.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар