Панирани аспержи с пармезан

17/07/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 307
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се обелват от по-грубата ципа по стъблата и се завързват с конец на малки снопчета.

Пускат се в солена вряща вода за 4 минути. Веднага се топват в студена вода и след това се отцеждат.

Галетата се смесва с настъргания пармезан. Яйцата се разбиват и всяко клонче се топва в разбитите яйца, а след това се овалва в сместа от галетата и пармезана.

Аспержите се нареждат в тава, постлана с хартия за печене, и се пекат 5 минути на 200 градуса. Сервират се горещи.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар