Панирани аспержи с пармезан

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
17/07/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 899
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се обелват от по-грубата ципа по стъблата и се завързват с конец на малки снопчета.

Пускат се в солена вряща вода за 4 минути. Веднага се топват в студена вода и след това се отцеждат.

Галетата се смесва с настъргания пармезан. Яйцата се разбиват и всяко клонче се топва в разбитите яйца, а след това се овалва в сместа от галетата и пармезана.

Аспержите се нареждат в тава, постлана с хартия за печене, и се пекат 5 минути на 200 градуса. Сервират се горещи.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар