Печени кайсии с ориз и коняк

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
228
27
220
26/06/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо257
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оризът се измива добре и се сварява за 10 минути. Отцежда се в гевгир. Добавя се конякът, кайсиевият конфитюр, ликьорът и канелата.

Кайсиите се разрязват на две, костилките се махат и половинките плодове се пълнят с оризовата смес.

Пекат се 10 минути на 180 градуса. Сервира се веднага с топка сладолед.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар