Скат с черно масло

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
417
301
02/03/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо853
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете филетата от риба скат в тенджера, покрийте ги с вода и добавете лука, магданоза, солта и черния пипер.

Кипнете и задушете до омекване на рибата.

Прехвърлете я внимателно в чиния за сервиране.

Сложете маслото в малка тенджерка и го загрейте, докато започне да покафенява.

Добавете каперсите и веднага махнете от котлона. Добавете оцета и магданоза, разбъркайте и сипете върху задушената риба.

Скат с черно масло по френска рецепта.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар