Скат с черно масло

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
02/12/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо599
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете филетата в тенджера, покрийте ги с вода и добавте лука, магданоза, солта и черния пипер.

Кипнете и задушете до омекване на рибата.

Прехвърлете я внимателно в чиния за сервиране.

Сложете маслото в малка тенджерка и го загрейте, докато започне да покафенява.

Добавете каперсите и веднага махнете от котлона. Добавете оцета и магданоза, разбъркайте и сипете върху рибата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар