Пъстърва с резене на грил

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
448
375
11/06/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо791
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете резенето.

Загрейте зехтина и го запържете заедно с лука. Оставете да се охлади.

Напълнете почистените пъстърви със сместа и го оваляйте в брашното, което е смесено със сол и черен пипер.

Изпечете пъстървите на загрят грил за 6-10 минути. Сервирайте със зелена салата.

Чугунен грил тиган 32 см-20%
Качество без компромис:
Чугунен грил тиган 32 см
100.00 лв.
80.00 лв.
Виж ››

Изключително качествен чугунен грил тиган за приготвяне на крехко месо, зеленчуци, дори сандвичи. С този тиган може да готвите лесно, бързо и най-вече здравословно. Прекрасен подарък за ваш близък!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар