Салата с аспержи и яйце

MarianaMariana
Джедай
198
97
101
03/06/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо773
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете руколата и я накъсайте.

Смесете зехтина, оцета, захарта и разбийте добре и овкусете салатата.

Сварете аспержите в подсолена вода за 12-14 минути, след което ги отцедете и нарежете на парчета.

Междувременно разбийте яйцато и ги изпържете бъркани. По желание може да ги сварите.

Добавете руколата, аспержите и пармезана, залейте с маслото от пърженето, добавете рибата и разбъркайте.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар