Начин на приготвяне
Сложете хартия върху продълговата форма за печене и я сложете във фризер. Загрейте половината сметана, добавете шоколада и разбърквайте докато се разтопи. Сипете в купа половината брашно, половината захар и 4 жълтъка.
В друга купа сипете оставащите брашно, захар и жълтъци. Разбъркайте ги. Внимателно сипете шоколадовата смес в едната купа, върнете на огъня и леко загрейте. Сипете половината желатин, разбъркайте и сипете смета в кана.
Половината от сместа изсипете в подготвената замразена форма и върнете във фризера за 45 минути. Смесете оставащата сметана, еспресото и ликьора и внимателно загрейте. Тази смес се изсипва при сметановата смес. Сипете оставащия желатин, махнете от огъня и сипете в кана.
Половината от този крем се изсипва върху шоколадовия блат във формата. Върнете във фризера и охладете за 30 минути. Извадете и сипете оставащия крем, върнете отново във фризера. Завършете с оставащия кафеен крем, охладете целия сладкиш за 4 часа и сервирайте.