Пиле с гъби и топено сирене

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
14k
16/10/2010
"Има нещо магически вкусно и неустоимо в комбинацията между пиле, гъби и топено сирене"
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо23 907
  • Преглеждания за месеца135
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се разрязва на 2 на 4 части или се оставя цяло, ако предпочитате. Накисва се за половин час в марината от соев сос и лимонов сок.

Гъбите и топеното сирене се нарязват на парчета, овкусяват се с чубрица, прибавя се пилешкото с маринатата и всучко се омесва в плик за печене.

Добавя се малко мазнина и пликът се затваря. Правят се няколко дупки и се слага в тава с 2 пръста вода.

Пече се за около 40 мин на 200-250 градуса.

Рейтинг

5 3
4 2
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар