Рибен мус

MarianaMariana
Джедай
198
113
110
Рибен мус
15/05/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви15 мин.
Общо25 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата от костите и кожата, сложете в блендер заедно със сметаната и пюрирайте. Сложете изварата в купа и затоплете в микровълновата фурна за 1 минута на пълна мощ. Добавете към него рибената паста, както и хряна и половината лимонов сок.

Пюрирайте отново продуктите. Междувременно залейте желатина с 2 с.л. хладка вода, оставете да набъбне и сложете в микровълновата фурна за 30 секунди на пълна мощност. Добавете към готовата смес, разбъркайте и приберете за няколко часа в хладилник.

Междувременно затоплете мекото сирене за 1-2 минути в микровълновата, добавете тарамасалатата и соса и разбъркайте много добре. Получената гладка смес разстелете върху рибната, загладете с нож или лъжица и приберете за още няколко часа в хладилник. Сервирайте с препечен хляб.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: