Рибен мус

MarianaMariana
Джедай
198
101
102
15/05/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо494
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата от костите и кожата, сложете в блендер заедно със сметаната и пюрирайте. Сложете изварата в купа и затоплете в микровълновата фурна за 1 минута на пълна мощ. Добавете към него рибената паста, както и хряна и половината лимонов сок.

Пюрирайте отново продуктите. Междувременно залейте желатина с 2 с.л. хладка вода, оставете да набъбне и сложете в микровълновата фурна за 30 секунди на пълна мощност. Добавете към готовата смес, разбъркайте и приберете за няколко часа в хладилник.

Междувременно затоплете мекото сирене за 1-2 минути в микровълновата, добавете тарамасалатата и соса и разбъркайте много добре. Получената гладка смес разстелете върху рибната, загладете с нож или лъжица и приберете за още няколко часа в хладилник. Сервирайте с препечен хляб.

Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
13.50 лв.
10.99 лв.
Виж ››

Красива и елегантна бамбукова дъска за рязане и сервиране. Изработена от качествен бамбук, със слюда в единия край, тази дъска за рязане е вашето решение за страхотно първо впечатление. Създава удобство в кухнята и се поддържа лесно. Ако търсите дъска за впечатляваща презентация, вече я намерихте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар