Рибен мус

15/05/2015
Mariana
отMarianaДжедай1864720
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо377
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата от костите и кожата, сложете в блендер заедно със сметаната и пюрирайте. Сложете изварата в купа и затоплете в микровълновата фурна за 1 минута на пълна мощ. Добавете към него рибената паста, както и хряна и половината лимонов сок.

Пюрирайте отново продуктите. Междувременно залейте желатина с 2 с.л. хладка вода, оставете да набъбне и сложете в микровълновата фурна за 30 секунди на пълна мощност. Добавете към готовата смес, разбъркайте и приберете за няколко часа в хладилник.

Междувременно затоплете мекото сирене за 1-2 минути в микровълновата, добавете тарамасалатата и соса и разбъркайте много добре. Получената гладка смес разстелете върху рибната, загладете с нож или лъжица и приберете за още няколко часа в хладилник. Сервирайте с препечен хляб. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар