Начин на приготвяне
Шоколадът се разтопява на водна баня при непрекъснато бъркане. С помощта на четка се нанася върху фолио и се оставя да изстине. От тънката шоколадова пластина се изрязват 10 кръга, квадрата или правоъгълника.
Желатинът се залива с 60 милилитра вода и се оставя да набъбне, след което се разтваря на водна баня.
Крема сиренето се смесва с коняка, жълтъка, желатина, ягодовия сироп и половината от захарта. Сместа се разбива до крем.
Половината ягоди се пасират заедно с останалата захар. Добавя се водата и сместа се кипва. Добавя се нишестето, котлонът се намалява и сместа къкри на бавен огън 7 минути при непрекъснато бъркане. Добавя се към сместа с крема сиренето.
Останалите ягоди се режат на половинки.
В плоска чиния се редят шоколадовите кръгове. Кремът се слага в шприц и върху половината от шоколадовите подложки се шприцова част от крема. Слагат се половинките ягоди, покриват се с останалите шоколадови кръгчета, които отгоре се украсяват с крем.