ezine.bg»Рецепти»Предястия»Хайвер»Хайвер с орехи, хляб и чесън

Хайвер с орехи, хляб и чесън

EfrosiaEfrosia
Джедай
9735k1122k
Хайвер с орехи, хляб и чесън
20/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
"Под каквото и име да срещнете този хайвер, все че е вкусен"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените скилидки на чесъна се счукват със сол. Прибавят се ореховите ядки и също се счукват. Добавя се накиснатият във вода и изстискан хляб.

Разбиват се, като се сипва по малко растително масло, докато се получи гладка смес. Прибавя се киселото мляко.

Сместа се подправя на вкус със сол и оцет, разбърква се и се изсипва в подходяща купичка или чиния

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: