Тайландски кюфтета с раци

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
29/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции12 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо280
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете ориза в тенджера, добавете топлия бульон и кипнете сместа. Сварете ориза за около 18 минути.

За да направите кюфтетата, сипете месото от раците, рибата, зеления лук, лимоновата трева, чушката, джинджфила и кориандъра в блендер и пасирайте сместа. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете ориза и пасирайте още веднъж.

Оформете 12 кюфтета, които се слагат в хладилник за да се стегнат за 30 минути. Загрейте олиото и запържете кюфтенцата. Сервирайте веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар