Китайска пилешка супа

02/04/2015
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 619
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на ситно. Загрейте олиото в дълбока тенджера и запържете зеления лук и лютата чушка за 1 минута. Добавете чесъна и джинджифила и запържете за още 1 минута. Добавете пилешкия бульон и кипнете сместа.

Начупете нудълите и ги добавете към супата с моркова, нарязан на малки пръчици. Гответе още няколко минути и прибавете пилето, кълновете, соевия и рибения сос. Гответе още няколко минути и сервирайте салата, поръсена с кориандър. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар