Бобена супа с пармезанови крутони

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15156
13/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо283
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Нарежете хляба на кубчета и го смесете със зехтин и пармезан. Изпечете крутоните за 10-тина минути.

Загрейте малко зехтин в дълбока тенджера и запържете лука до омекване. Добавете бекона и мащерката, след малко сипете боба, бульона и черния пипер. Варете 5 минути. Разделете супата на две половини и пасирайте едната.

Върнете пюрето при другата част, добавете пестото, наденицата и лимоновия сок. Овкусете със сол и пипер. Супата отново се слага на котлона и се вари още малко. Гарнирайте с пресен босилек и сервирайте с хрупкавите крутони.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар