Кашкавал на фурна

08/09/2010
Илария
отИларияНовак1171205
"Бърза вечеря или обяд, която може да приготвите за минути!"
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции1-2
Сготви+1 точка
22 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо147 721
  • Преглеждания за месеца834
  • Преглеждания за седмицата91
  • Коментари5 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена22

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, добавете последователно брашното, млякото и настъргания кашкавал. Овкусете с черния пипер и солта.

Объркайте добре отново и изсипете кашкавалената смес в маслена тавичка поръсена с брашно. Запечете до зачервяване. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 11
4 5
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

AMATbOP#235475
AMATbOP#235475
21.07.2019 22:10
Много вкусна рецепта, лесна за изпълнение, винаги чудесен резултат!
Аз съм го приготвял и с кисело, мляко вместо с прясно и пак стана много пухкаво!
Малко ми напомня на поодбрена версия на персийски тутманик, с много по-малко брашно и вместо сирене кашкавал.
Много често си я приготвям като се чудя какво ми се яде.
3
0
Анелия Терзиева
Любима рецепта, която аз също приготвям в купички или гювечета.Благодаря за рецептата.
0
1
Ваня
Ваня
17.07.2012 18:16
Какво значение има какъв е диаметъра на тавата,нама да решаваме геометрични задачи.Според количеството което излиза,определете сама в какво да го изпечете.Аз го пека в гювечета ,но неслагам капачетата.Рецептата е много хубава,БРАВО! :)
6
3

Виж всички коментари или напиши такъв