Сорбе с праскови

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
308
288
04/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо912
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пудра захар - 75 г
  • праскови - 460 г обелени и нарязани
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • белтъци - 1 бр.
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете водата в 150 мл вода, добавете нарязаните праскови, кипнете сместа и варете около 10 минути. Оставете настрана да се охлади.

След това я пасирате. Добавете лимоновия сок и замразете сорбето във фризер за 1 час.

След това го извадете и разбийте с вилица. Разбийте белтъка със солта и внимателно смесете със сорбето. Върнете във фризера, за да се замрази.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар