Татин с пащърнак

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14884
04/01/2016
"Изключително приятно и премерено съчетание на полезни и здравословни съставки! Пъщарнакът заслужава уважение в кулинарията!"
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо966
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. От посочените продукти замесете тесто, което се оставя да престои, увито във фолио в хладилник за поне 30 минути.

Загрейте маслото в широк тиган и наредете в него почистения и обелен пащърнак. Той се нарежда в кръг. Поръсете със захарта и задушете за 15 минути. Добавете лимоновия сок и след малко махнете от огъня.

На леко набрашнена повърхност разточете тестото. Щом го разточите, много внимателно го сложете върху пащърнака в тигана и леко нагънете краищата. Обърнете татина и го запечете за 20-25 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар