Агнешко по провансалски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
422
301
17/03/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо461
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Яхния

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на малки парчета. Загрейте маслото със зехтина и запържете лука и чесъна.

Добавете доматите, доматеното пюре и виното. Щом сместа кипне, добавете агнешкото месо, сложете капак и задушавайте около 25 минути.

Добавете нарязаните гъби и чушка и гответе още 15 минути. Овкусете със сол и черен пипер на вкус и сервирайте.

Тенджера под налягане 7л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тенджера под налягане 7л
39.99 лв.
Виж ››

Във всяка кухня трябва да има една тенджера под налягане, защото с нея готвенето е по-бързо, по-лесно и по-здравословно. Редица предимства, с които всеки иска да разполага, събрани в един кухненски съд - тенджера под налягане.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар