Агнешко по провансалски

17/03/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713516
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо120 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо410
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на малки парчета. Загрейте маслото със зехтина и запържете лука и чесъна.

Добавете доматите, доматеното пюре и виното. Щом сместа кипне, добавете агнешкото месо, сложете капак и задушавайте около 25 минути.

Добавете нарязаните гъби и чушка и гответе още 15 минути. Овкусете със сол и черен пипер на вкус и сервирайте. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар