Начин на приготвяне
Пилешките дробчета се измиват и подсушават, по-големите се срязват на две. Набождат се с вилица, поставят се в съд, подходящ за готвене в мировълнова фурна и се заливат с маслото и сусамовото олио.
Дробчетата се готвят 2-3 минути в покрит съд на пълна мощност. След това се изваждат в отделен съд. В соса от готвенето се поставят ситно нарязания лук, бейби царевиците, срязани на две по дължина и пресования чесън.
Зеленчуците се готвят 3 минути в покрит съд, след което към тях се добавят настърганият джинджифил, китайският сос от сливи, бульонът, сол и черен пипер.
Сосът се вари 2-3 минути в покрит съд на пълна мощност, след това в него се връщат пилешките дробчета и се готви още 1-2 минути. Сервира се с гарнитура от салата по избор или задушен ориз.