Пълнени пъдпъдъци с наденица и мащерка

Марина НордМарина НордНовак1219
29/01/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 321
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъдпъдъците се измиват и се сваряват до омекване на месото. Оставят се да се отцедят.

Приготвя се с плънка от нарязаната на ситно наденица, настърганата кора на лимоните, нарязания на ситно чесън, мащерката, солта, черния пипер и зехтина.

Пъдпъдъците се нареждат в тава и се намазват от всички страни с горчица. Пекат се в предварително загрята на 180 градуса фурна половин час.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар