ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Подлютен друсан кебап по самоковски

Подлютен друсан кебап по самоковски

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1125k
Подлютен друсан кебап по самоковски1 / 2
14/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3-4
"И запомнете - този кебап се друса, не се разбърква. В това е неговата вкусна тайна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на дребни късчета месо се запържва леко в мазнината, след което се прибавят ситно нарязаният лук и обелените и накълцани на дребно зрели домати.

Ястието се похлупва и се задушават до омекване, като от време на време тенджерата се тръска с две ръце.

Добавят се виното, нарязаните лютиви пиперки, червеният пипер, чубрицата и сол на вкус. Кебапът е готов след 2-3 минути.

Рейтинг

4.6
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: