Друсан кебап на Вики

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Друсан кебап на Вики1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Основно кулинарно правило Колкото по-силно друсате кебапа, толкова по-вкусен ще стане!"

Необходими продукти

  • свинско месо - 500 гр.
  • лук - 3 глави
  • чубрица
  • кимион
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • ориз - сварен за гарнитура
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате свинското на кубчета и запържвате в сгорещено олио. След около 2-3 минути намалете котлона, така че месото да се задушава в собствения си сос.

След като изври водата и месото остане само на мазнина добавете лука нарязан на полумесеци и бъркайте за да не загори. Добавете солта и подправките.

Объркайте добре. Поднесете друсания кебап с гарнитура от топка ориз.

Рейтинг

4.6
55
41
31
20
10
Дай твоята оценка: