Панирани рибени топки

ЕфросияЕфросияНовак301
14/09/2010
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 266
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 600 г мерлуза
  • картофи - 600 г
  • олио - 2 ч.ч. за пържене
  • яйца - 2 броя
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете рибата, сложете я да се посвари, отстранете костите и я смелете. Към нея прибавете сварените и пюрирани картофи, като овкусите със сол и черен пипер.

От тази смес се оформят топки с големината на мандарина.

Рибените топки се потапят в разбитите яйца и се пържат в сгорещеното олио.

Рейтинг

5 1
4 6
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар