Рибени бухти

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k626
Рибени бухти1 / 2
08/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • риба - 500 г филе
  • лук - 1 глава
  • яйца - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • олио - пържене
  • брашно - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе рибеното филе в месомелачката. В сгорещено олио изпържваме нарязаната на ситно глава лук, изцеждаме я и смесваме с филето.

Към тази смес добавяме яйцето, сол и черен пипер на вкус, всичко объркваме добре. Оформяме получената кайма на топки като за рибни кюфтета. Овалваме ги в брашно и пържим в сгорещеното олио.

Сервираме готовите Рибени бухти със свежа салата според сезона.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: