Лесна празнична торта

07/01/2015
"Всяка трапеза заслужава да бъде почетена и с торта, затова винаги трябва да имате под ръка лесна рецепта за Празнична торта "
Приготвяне35 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 536
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сметаната се разбива със захарта и изварата и се смесва. Дъното на форма за торта се постила с фолио, така че краищата на фолиото да стърчат извън формата. На дъното се слага доста крем.

Отгоре се слага един блат и се маже с крем. Върху него се слага другият блат и се покрива с крем, а върху него – третият блат. Тортата се оставя в хладилника за 8 часа.

Вади се от хладилника, обръща се, така че най-горният блат да е покрит с крем. Шоколадът се настъргва и с него се поръсва тортата.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар