Рулца със сьомга по немски

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
239
27
220
24/01/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо451
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • сьомга - 200 г филе
  • бутер тесто - 150 г
  • извара - 50 г
  • хайвер - 2 с.л. от сьомга
  • зехтин - 40 мл
  • за соса
  • сметана - 1 ч.ч. течна
  • портокалов сок - 1 с.л.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • сол - 1 щипка
  • черен пипер - ¼ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се реже на парченца. Тестото се разточва и се реже на квадрати.

Върху всеки квадрат се слагат парченца риба, извара, малко хайвер, завива се на руло и се пържи до златисто. След това се пекат 10 минути на 200 градуса.

Приготвя се сос, като сметаната се загрява, добавя се сокът от портокал и лимон. Добавя се сол и черен пипер.

Рулцата се сервират, като леко се разрязват и се поливат със соса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар