Шопски хайвер

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
617
10
1k
28/09/2010
"Традиционно българско предястие, което е чудесно допълнение към всяка трапеза!"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 556
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте изварата или сиренето с прясното мляко, добавете при непрекъснато бъркане олиото, червения пипер, нарязания ситно лук, както и стритите скилидки чесън.

Ако искате добавете и съвсем ситно нарязаната печена червена чушка.

Може да разбиете продуктите с блендер, като най-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
диди
диди
08.11.2013 16:32
абе много лук,според мен половин глава,че много удря на лук,втори път сигурно няма да го направя
1
1
Надина
Надина
30.10.2013 17:29
сложете сметана и кисело мляко и нечетете какво пише в рецептата можете да сложте и домати без сиренето
0
1
Дебелата Берта
Може според мен, аз сложих и малко заквасена сметана и се получи бонбон.
0
1