ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Гювечета»Пилешко бон филе под шуба

Пилешко бон филе под шуба

EfrosiaEfrosia
Джедай
9735k1122k
Пилешко бон филе под шуба
23/08/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6
"И да не забравите хубаво да завиете пилешкото филе, за да си остане сочно и ароматно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на парченца пилешкото от едната тарелка и го наредете на дъното на гювече без мазнина. Накълцайте кромида, запържете го и го добавете към месото.

Настържете кашкавала и покрийте месото с половината от него. Накълцайте и наредете бон филето от втората тарелка, след което покрийте с останалия кашкавал.

Разбийте яйцата с млякото и майонезата, залейте гювечето и сложете да се пече до получаване на златист загар.

Поднесете със салата от червено цвекло и черен хляб.

Рейтинг

4.2
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: