Бутерки с кайма

Милица КостоваМилица КостоваНовак
29/11/2014
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 484
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • бутер тесто - 1 пакет
  • кайма - 400 г
  • олио - 4 с.л.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 1 скилидка
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чубрица - 1 ч.л. ронена
  • сол - на вкус
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олио и запържете скълцания ситно лук, добавете счукания чесън и разбъркайте с каймата, докато се запържи. Овкусете сместа с подправките и оставете да се охлади. Разбъркайте с яйцето.

Размразете бутер тестото. В средата на всеки лист разпределете от плънката. Захлупете я с долния край, така че да се получи нещо като руло.

Разрежете го на отделни бутерки и ги сложете в тава. Изпечете в умерена фурна, докато тестото бухне и се запече.

Рейтинг

5 4
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар