Начин на приготвяне
Загрейте прясното мляко в малка тенджерка. Прибавете какаото и нарязаното на парченца краве масло. Разбъркайте и след, като се разтопи маслото, прибавете начупения на парченца шоколад.
Когато и той се разтопи, би трябвало да се получи смес с гладка консистенция. Дръпнете тенджерката настрани и докато сместа се охлажда, натрошете на ситно бисквитите и орехите. Може да използвате и блендер.
Прехвърлете ги в тенджерката, прибавете една ванилия и разбъркайте хубаво.
Оформете с ръце бисквитени топчета с желаната от вас големина и ги оваляйте в кокосови стърготини.
Сложете домашните бонбони за няколко часа в хладилник, да се охладят.
Вижте още идеи за сладки бонбони, както и как се правят най-вкусните веган бонбони.