Телешко месо с майонеза и грах

IlariaIlaria
Новак
578
280
33
775
07/11/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо454
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете месото и морковите в подсолена вода, след което нарежете телешкото на тънки ивици.

Задушете отделно граха във вода и го смесете с морковите и месото.

Към вече изстиналите продукти добавете майонезата, ситно нарязан копър и лимонов сок.

Разбъркайте добре сместа, украсете с магданоз и поднесете.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
2.69 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар