Телешко месо с майонеза и грах

Силви
Силви
Новак
07/11/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо431
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете месото и морковите в подсолена вода, след което нарежете телешкото на тънки ивици.

Задушете отделно граха във вода и го смесете с морковите и месото.

Към вече изстиналите продукти добавете майонезата, ситно нарязан копър и лимонов сок.

Разбъркайте добре сместа, украсете с магданоз и поднесете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар