Голяма палачинка - солена

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
492
407
30/10/2012
"Днес сме ви приготвили една голяма солена вкусна, с която ще си оближете пръстите. Авторката докато я снима, и изяла половината палачинка"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 960
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркват се добре брашното, яйцата , млякото щипка сол и щипка захар. Сместа трябва да е в гъстотата на боза. една тавичка - по - голяма се намазва с масло и се загрява добре. Сместа се изсипва вътре , като трябва да е много тънак слой и се пече във фурната до златисто.

Като е готова се изважда и се наръсва с наситно нарязаните шунка, сирене, краставички, икашкавал. Навива се на руло и отгоре се настъргва кашкавал и се връща във фурната за да се запече кашкавала.

Отделно се приготвя сос от заквасената сметана и копъра, като съставките се слагат в тиган и се оставя да клокне.

Палачинката се сервира като руло, залято със соса.

Рейтинг

5 8
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар